FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

Cafekoncert 13.Dec Slide

Højskolens helt nye spor Musik og Lovsang har i år to forskellige bands, som vil spille et kort koncert hver med sange, der både handler om forholdet med Jesus og livet på jorden. Hvert band er præget af medlemmer med vidt forskellige nationaliteter som fx Hviderusland, USA, Estland og Slovakiet. Du kan se frem til at komme og høre en inspirerende dobbeltkoncert med disse unge passionerede musikere.

JULEKONCERT

MFF Julekoncerten Slide Web

Kom til Mariagerfjord Frikirkes traditionsrige julekoncert. I år får vi besøg af Mariagerfjord Juniordrengekor og Juniorpigekor, som sammen med kirkens egne sangere og musikere vil bringe os alle i julestemning.

Entré: 75 kr.
Alt overskud går til Kirkernes Julehjælp.

JULEFEST - FOR HELE FAMILIEN

MFF Julefest Slide Web

Julesange, dans om træet, juleskuespil, kaffe og kage og godteposer til børnene.
Hele familien er hjertelig velkommen!
Gratis entré for alle.

Underkategorier