LIVSKRAFT MED JOAN MØLLER MOLBO

Livskraft 1 sep

Hvorfor blev ateistens datter præst..? - er spørgsmålet når Hospitalspræst Joan Møller Molbo vil tage jer med tilbage i tiden, til dengang hun begyndte den vigtigste rejse i sit liv. Vejen til præstegerningen kan være kringlet, den kan være fuld af kamp, tvivl og oprør og i bedste fald ender den med kærlighed, tro og trivsel.

FREDAGSCAFÉ MED LIVEMUSIK

Cafekoncert 30Aug Slide

Kom og lyt til bløde lækre toner fra Heidi Klentz, Peter Houe, Mads Houe og Benjamin Kronborg Pedersen, som tilsammen er "Heidi Klentz & Psalmisterne" Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage.

JA MAND!

JaMand Slide Juni

Ta' med mændene ud i det grønne for at spille golf. Der vil være en træner til at undervise, så alle har mulighed for at være med. Derfor har vi brug for din tilmelding. Tilmeld dig på tlf. 20493037 til Jens Christian Damhus senest den 16 juni. Prisen er 250,- pr. pers. Vi mødes alle ved Mariagerfjord Frikirke kl. 8:00 og regner med at være tilbage igen ca kl. 15:00. Vi glæder os til en sjov og hyggelige dag sammen med dig.

Underkategorier

Set og sket i Mariagerfjord Frikirke