På lejr med frikirken

lejrbålI weekenden 16.-18. september tager Mariagerfjord Frikirke på lejr og du er inviteret med. I næsten 2 døgn skal vi hygge os sammen på Djurslands Efterskole i Fjellerup. Vi indkvarteres i elevværelserne og benytter derudover de gode fællesrum, den store sportshal og den dejlige natur i området.

Hygge og åndeligt fællesskab
Denne weekend skal vi hygge os med hinanden over kaffe og saftevand, madlavning og opvask, boldspil og gåture. Aftener og formiddage samles vi til lovsang, bøn og forkyndelse. Ånd, sjæl og krop får et herligt brusebad denne weekend, så skynd dig at downloade brochuren og tilmeld dig her på siden.

Tilmeld dig her: Tilmelding

Hent brochuren.