Velkommen hjem

velkommen_skiltSøndagene 14., 21. og 28. august har overskriften "Velkommen hjem". Velkommen hjem til dem, som har været på ferie og kommer tilbage til kirken, velkommen til dem, som lige er flyttet til byen og velkommen til dem, som har fået lyst til at lære Jesus at kende og har valgt at komme i Mariagerfjord Frikirke.

Glæd dig til d. 14. at høre Henrik Kaas tale Guds ord. Han følges op af Allan Egebjerg Madsen d. 21. og René Ottesen d. 28.

Rundstykker og kaffe søndag d. 14. august

Søndag 14. august er der særlig god lejlighed til at få hilst på hinanden og dyrke nye relationer. Der er nemlig rundstykker og kaffe fra kl. 9.30-10.30 - gratis.