Modele te mbulesave

Allahu i Madhërishëm, duc treguar arsyen e obligimit të hixhabitude (mbulesa islame) në Kuranin Famëlartë thotë: ne po jetojmë në një kohë, në të cilën njeriu në kërkim të kënaqësisë, po nëpërkëmb e përmbys të gjitha NORMAT moral e Shoqërore. Prandaj, duhet të ekzistojë doemos kufiri midis ndershmërisë e pandershmërisë, turpit dhe paturpësisë, normave moral e shthurjes ETJ. Islami e bën këtë vijë ndarëse qartësisht të dalluar, Duke shquar kufirin e pikënisjes së joshjes nga kufiri aktuel i “joshjes” i Cili është gjithçka që BIE në sy. Muslimanët, si Burri ashtu Gruaja, NUK duhet të veshin rroba, që janě tejet tërheqëse e ekspozuese, të cilat në vend të mbulojnë tiparet fizike të bukurisë, i zbulojnë ATO në mënyrën më provokuese. Veshjet e Tilla shërbejnë Vetëm për të vënë në Sy, për të tunduar ndjenjat erotike dhe për të nxitur rrjedhimisht “kërkesat e padëshirueshme”. AJO është e vetëdijshme, që Dashuria e Vërtetë kërkon sakrifica të mëdha. Në këtë mënyrë, Duke shfaqur nënshtrimin e SAJ ndaj Zotit dhe besnikërisë ndaj bashkëshortit, AJO dëshmon se NUK ka kurrfarë interesi për meshkujt e huaj. Duke qenë e moralshme dhe besnike ndaj fesë së SAJ, ndonëse AJO privon veten nga përvojat dhe aventurat e lidhjeve të shfrenuara të një jete të shthurur, AJO loisirsdécouvertes një kënaqësi të thellë dhe gjen lumturinë që NUK Mund të përjetohet kurrë në lidhje të paligjshme. Megjithatë, në Mesin e muslimanëve ekziston një pakicë njerëzish, e CILA Duke qenë e dobët dhe e cenueshme, NUK christelle dot të mposhtë instinktet e SAJ. Ka Edhe të këtillë “që dëshirat e Veta i kanë bërë zot” [8] dhe kështu duc MOS IU përgjigjur udhëzimeve hyjnore, ATA zbrazen Edhe nga vlerat moral. Fëmijeve i pëlqen të hanë në divan dhe divanet tuaj janě bërë sërisht me njolla akullore APO lëngjesh? APO keni organizuar një Party dhe të ftuarit tuaj padashje kanë derdhur verën MBI divan? Të Lash divanët është me të vërtete një punë e vështirë dhe e bezdisshme.

Pastrimi Kimik është i shtrenjtë dhe qimet e kafshëve shtëpiake NUK Mund të hiqen kollaj nga divanët. Ndërsa në një vend tjetër, lexojmë porosinë Lidhur me shaminë: me mbulesen e divanit Top Shop canapé Saver NUK keni PSE te shqetesoheni per qimet e kafsheve shtepiake te cilat Jane te bezdisshme dhe NUK pastrohen kollaj. Foto nga Officer CC BY 3,0 de, via Wikimedia Commons Megjithatë, është pyetur DISA Herë: Përse Vetëm gratë muslimane duhet të jenë të kufizuara në aspektin e veshjeve, dhe përse duhet të jenë Vetëm ATO që mbulohen për t`IU shmangur shikimeve epshore e të papërgjegjshme të meshkujve? Un NUK duhet të Ishin meshkujt, të cilët duhet të frenonin shikimin e Tyre? Po kështu anasjelltas, a Mund të Themi që NUK ka gra që i kundrojnë meshkujt e tjerë me joshje? Përse të MOS mbulohen Edhe meshkujt me Shami? “Thuaju besimtareve që të frenojnë shikimet e Tyre (Nga e ndaluara), të ruajnë organet e pneu gjinore dhe të MOS shfaqin bukurinë dhe stolitë e Tyre, përveç asaj që shfaqet në mënyrë të vetvetishme.