Målsætning -Henrik Kaas

Hvis man ikke beslutter sig for, hvor man er på vej hen……… ender man sandsynligvis et helt andet sted, end man ellers havde ønsket sig”

Kirkens vision: Et fællesskab, der drevet af kærlighed udruster den enkelte og rækker ud til alle”

Bibelvers: Lukas kap. 3

v 21 Og det skete, da hele folket lod sig døbe, og også Jesus blev døbt, og mens han bad, at himlen åbnedesv 22 og Helligånden dalede ned over ham i legemlig skikkelse som en due; og der lød en røst fra himlen: 

Lukas kap. 4

v1 Jesus vendte tilbage fra Jordan fyldt af Helligånden, og ført af Ånden var han ude i ørkenen v2 i fyrre dage og blev fristet af Djævelen. v 13 Da Djævelen ikke havde mere at friste med, forlod han ham for en tid. v 14 Og Jesus vendte i Åndens kraft tilbage til Galilæa, og rygtet om ham spredtes over hele egnen. v 16 Han kom også til Nazaret, hvor han var vokset op. På sabbatten gik han efter sædvane ind i synagogen, og han rejste sig for at læse op. v 17 Man rakte ham profeten Esajas’ bog, og han åbnede 

den og fandt det sted, hvor der står skrevet