Julekoncert torsdag 7. december: "Tænd lys og håb"

JuleKoncert MMF 2017 HD2

Sammen med lokale kunstnere samler vi ind til julehjælp for trængte familier i Mariagerfjord. Sidst år blev det til kr. 17.000 i alt!

Hør kurdiske Mezyat synge sit hjemlands julesange, Kirchhoff Gospel Kvartet bringe os i gospeljulestemning samt det unge sangertalent Alberte Veirum Larsen. Sydstatsgospelkvartetten ABC Gospel Kvartet synger om stjernen, Mariager Efterskoles Red A spiller. Desuden synger kirkens egne Kids Worship og Kristina Dörner Henningsen. Og så skal vi selvfølgelig synge julens varme sange. Det bliver en fest!

Billetter á kr. 75,- inklusive kaffe og kage i kirkens café kan købes ved døren. Alt overskud går til julehjælp til trængte i Mariagerfjord Kommune.